Sentir-se identificat

És curiós com tots plegats podem arribar a determinats moments en què ens sentim més o menys identificats amb la música que puguem sentir, amb les paraules que algú escriu, amb un sentiment, amb una decisió, amb un joc… amb moltes de les coses que determinen la qüotidianitat de la nostra vida.

Sentir-se identificat suposa en part esdevenir còmplice d’allò que et fa sentir identificat, suposa per tant, posar-te en la pell de l’altra persona i sentir d’una manera especialment propera aquella situació que la persona que tens al davant està patint, sentint o simplement vivint.

I en part crec que és bo sentir-se identificat perquè no deixa de ser indirectament un companyerisme en l’aspecte de què el que fa aquella persona amb qui t’identifiques et pot suposar per a tu una manera de poder resoldre una situació. Altres cops evidentment que no s’aconseguirà, però en definitiva, forma part de la grandesa de l’ésser humà.

Una grandesa que tots compartim, però que en la varietat hi ha els límits. És a dir, tots som diferents entre nosaltres, però no hi ha ningú que sigui més diferent que el que ja hi ha a la nostra societat. Vull dir que les combinacions de uns determinats elements combinades entre elles, dónen la varietat de com pensem i de com actuem. En definitiva, de la personalitat de cadascú.

2 Responses to Sentir-se identificat

  1. Sense fer soroll ha dit:

    Ostres, m’has ensenyat uan cosa nova, no havia arribat a aquesta determinació encara… Els Pets,uns mestres i amb les seves lletres no fa falta pensar en què et passa, tot ho diuen ells.

  2. Somiador ha dit:

    Bueno, sempre està bé aprofitar alguna cosa del que reflexioni algú altre no? Vull dir que en aquesta ocasió he estat jo però que pot ser quelcom recíproc amb qualsevol altra persona. És la part amable de les diferències 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: