Les coses com són

El tema que tractaré és una mica delicat bàsicament per les noies ja que fa referència als pits de les dones. No és cap post eròtic, sexual o sortit, simplement una reflexió sobre l’actitud que adopten determinades dones davant del tamany dels seus pits.

A veure, davant dels gustos dels homes sobre el tamany dels pits d’una dona, no hi ha res escrit. Hi ha qui els agraden els pits grossos, altres els mitjans o altres els pits petits. Digue-me que cada tipus de pit té el seu atractiu, té la seva part positiva i la seva part menys positiva, però el tema no és aquest.

El desastre apareix quan estas lligant i els pits que estas veient, són més petits del que tu havies vist inicialment, degut a l’efecte “engrandidor” dels subjectadors d’aquests amb “relleno”. Sembla com si el somni de gaudir d’aquells pits quedés esvaït entre una falsa realitat.

Si una noia té els pits grans, els té grans. Si els té petits, els té petits, i ja està. Les coses com són no? Però això de què es facin petits per l’efecte relleno no m’agrada. Prefereixo uns pits petits de bon començament, que no una cosa extranya que s’infla o es desinfla a conveniència de l’actriu que els llueix.

Serà tot plegat un gest de complexe perquè tenen els pits petits? O simplement serà la moda de què cal tenir uns pits grans per triomfar? No ho sé, però sigui el que sigui, el que cal és que un s’accepti tal com és, i que no intenti reconvertir artificalment aquelles coses que són com són.

25 Responses to Les coses com són

 1. menxu ha dit:

  A l’hivern els porto amb espuma (que no vol dir relleno) perquè abriguen més i aguanten millor. I sí que és veritat que fan veure més pit, però a l’estiu no puc viure-hi! Així que els porto ben fins, d’aquells mig transparents. Mai he entès que una noia vulgui aparentar més pit amb relleno, perquè si el què vol és lligar amb un noi, això és el primer que la delatarà! O és que pensa fer l’amor amb el jersei posat? Però de la mateixa manera que parles dels sostenidors, podries parlar del maquillatge. És a dir, aquelles noies que després de passar la nit amb un noi, al coixí s’hi deixen tonelades de maquillatge de la nit anterior i els seus ulls no semblen tan bonics, les galtes no són tan rosades i els llabis tan carnosos. Trobo bastant estúpids tots aquests invents per fer-nos més “guapos i guapes”, perquè s’utilitza per agradar a la gent, quan per agradar a algú t’has de mostrar tal com ets.

 2. somiador ha dit:

  Has tret un tema interessant també, el del maquillatge. Podria dedicar-hi un post perquè té grans similituts amb aquest post que he escrit.

 3. Ingrid ha dit:

  crec que l’obsesssió de tenir els pits més grossos be donat que el cànon de bellesa que te la nostra societat. Els nois sempre s’han fixat amb els pits grossos i les pobres noies s’han pensat que amb els pits més grans semblaran millors. Tot plegat una bogeria. ja no parlem de les operacions d’estètica.

 4. Finestreta ha dit:

  Hola!!! Doncs mira, jo sempre ho havia pensat això… Tinc una amiga que sempre es posa relleno, i clar, jo també em plantejava què deu passar quan està amb un noi i se’ls treu!

  A vegades no és tant pel fet de semblar el que no s’és, crec jo, sinó pel fet de veure’s millor. Jo ho veig amb un parell d’amigues que no tenen gaire pit, un escot sense pit no llueix, i les samarretes, camises, etc. sense pit, no llueixen i no queden bé (la majoria). Jo crec que van més per aquí els tiros.

  Una mica com això del maquillatge que deia la menxu, el maquillatge també el fan servir per veure’s millor, no per semblar el que no s’és…

  El més bo són els bikinis amb relleno, un amiga se’n posa, i quan surt de l’aigua es passa 1/2 hora que li xorregen els pits! jajajajaja

 5. menxu ha dit:

  No estic gaire d’acord amb la finestreta! ;P
  (però de bon rottlo, eh?)

  Sembla que la única cosa què importa sigui la bellesa exerior. Si a tu t’agrada com ets de caràcter i veus que caus bé a la gent, no fan falta els rellenos. Per tant, això de sentir-se millor seria que aquestes ties se senten millor quan un tio els mira els pits!

 6. somiador ha dit:

  Bé, la discussió està oberta… a veure si arriba algun altre noi i ens dóna el seu punt de vista!

 7. menxu ha dit:

  Jo te’n busco un!

 8. ROVIBA ha dit:

  Bones !!! Jo sóc un punt de vista masculí !!

  Aviam, deixant de banda l’estètica de si queda bé un vestit o si queden més apretats, jo tinc entès que les dones amb els pits grossos atrauen als homes més perqué és simbol de més fertilitat.
  Però els temps canvien, i la societat ens ha marcat uns gustos que no hem elegit i que no són naturals. Per exemple, abans, com més plenetes les dones més agradaven i no crec pas que hagi canviat res en el nostre cervell masculí.
  A part, el tamany dels pits va lligat molt amb la constitució de cada noia. Hi ha noies que s’han de reduir el pit per dolors d’esquena. Per tant, crec que més que tenir uns pits grossos, crec que han de ser proporcionats amb la resta del cos.
  També hi ha la noia que te molt poc pit i pot sentir-se acomplexada pels estereotips i llavors entenc que vulgui ficar-se relleno. Que després es descobreix l’engany… ? és igual, estic dacord amb la Menxu. Si algú t’agrada de veritat, estaras content per ella si porta relleno per sentir-se millor, i gaudiras del seu cos no pensant amb la seva volumtuositat ni forma, sinó en que conté la persona que et te robat el cor.
  Passa que els homes tenim un problema, i es que ens agrada provar-ho tot una mica, i per això hi ha tanta varietat de gustos.
  Jo vaig sortir amb una noia que anava tenyida, duia relleno i portava talons. La veritat em vaig sentir… enganyat jejeje, però no molest, d’aquella manera va aconseguir que com a mínim em fixés amb ella. Perqué qui diu que el físic no importa… va en part equivocat, perqué la majoria dels casos comença tot amb una mirada. O hi ha algú que va parlant amb tothom que es trova amb els ulls tancats ?

 9. Finestreta ha dit:

  Reply a la menxu (i en general!):

  Home, sentir-se bé amb una mateixa no vols dir que els nois et mirin… la majori de noies que es posen relleno no acaben tenint molt pit, segueixen amb poc, però es veuen millor, això és el que jo penso… I aquest és el cas de la meva amiga, ho fa perquè ella es veu millor…

  Que no hauria de ser aixñi perquè es dona massa importància al físic? D’acord, sí, però això ja ve de molt més lluny, i per això tampoc s’hauria de seguir cap moda de roba, ni de cabells, no hauriem de portar arracades, ni colors que combinessin, ni voldriem estar morenos a l’estiu, etc.

 10. menxu ha dit:

  En total desacord amb el ROVIBA (xD) afegiré:

  En un poble hi havia un senyor, que tenia una rara malaltia als ulls.
  L’home havia estat cec els últims trenta anys de la seva vida.
  Un dia va arribar al poble un famós metge a qui es va consultar el seu cas.
  El doctor va assegurar a l’home que, si s’operava, podia tornar-li la vista.
  La seva dona (que se sentia vella i lletja) s’hi va oposar…

 11. PEPERINES ha dit:

  Com que ha cada porc l´hi arriba el seu sant marti,em sap greu que sigui al teu bloc,somiador,pero la menxu es pasar amb mi al meu bloc i treure unes dades que m´han pasat altres blocaires,be millor no,nomes dir que no m´extranya que necesiti makillatge,a mes de molts apanyos perque pr el que m´han dit si es mostra tal com es pot fer molta molta por,,per aixo surten ninotets al seu bloc.
  Apa despres del sant Marti dir que la mida perfec per mi es copa de xampany frances pero quan hi ha gana un s´adapte a tot

 12. Ingrid ha dit:

  jajaja. Mare meva. Estic d’acord amb Finestreta. Jo també penso que posar-se una mica de relleno els escots queden molt millor i no per això estàs llaençant senyals equivocats cap al génere masculí. El maquillatge m’agrada i si es fa servir bé, només aconsegueix ressaltar els ulls, els llavis o el que es vulgui. I això no es pot negar, perquè la publicitat està plena d’exemples. I a tothom li agraden les noies dels anuncis.

 13. menxu ha dit:

  PEPERINES quina llàstima que a part de no saber escriure no sàpigues ni llegir… He dit que ni em maquillo ni em poso relleno.

  Ja pots anar dient el què vulguis, que la ràbia que em tens per un sol comentari (el qual no vas saber menjar-te’l i acceptar la meva opinió) no et servirà de res amb mi. Els blocs no es llegeixen per com és la persona que els escriu, sinó pel què hi diu.

  Sembles una criatura dient totneries absurdes i fent una rabinada… No esperis que entri al teu joc perquè jo, com a mínim, sí que sé acceptar opinions contràries a la meva.

 14. somiador ha dit:

  A veure, marxo a Madrid dos dies i aprofiteu per llençar-vos els plats pel cap! O sigui, molt malament eh…

 15. peperines ha dit:

  perdona perdona jo NO volia,ha estat el sol jajajaja quina pena deu meu,es un comentari tot injust el que em va fer la bestia aquella,jo NO tinc la culpà de que quan jo anava a l escola tot fos en castella,despres la vida m ha obligat a apendre altres idiomes en comptes de perfeccionar el meu.
  Si aixo ha de ser motiu de burla i de mofa per part d un desfet..ho sento molt,de bona gana l´hi hauria dit al mestre aquell que ho fotes tot en catala pero la palliça que hauria rebut…no la val per una menxu cualsevol…demano perdo per haber nascut a una dictadura,on tot era gris i suposo que una miqueta mes dificil que ara com a minim en quant a la llengua,de veritat que ho sento molt,el proxim cop que torni a neixer prometo fer ho dins una democracia,un cop mes perdoneu l´error

 16. ROVIBA ha dit:

  peperines… deixa de pendre el que et prens que pixes fora de testa allà on vagis. Aquest no és lloc de recriminacions i insults, vergonya t’hauria de fer ser tant infantil amb l’edat que dius que tens. Sent així no se com vas poder sobreviure a la dictadura ¬¬

 17. laianna ha dit:

  Estooo… tornant als arreglos externs de les dones, que el tema m’interessa: Jo també porto sostens amb una mica de farciment, perque m’agrado més (intento igualar el perímetre del cul amb el del pit, missió impossible) i en el meu cas és un acte totalment egoïsta, només pretenc agradar-me a mi. De fet, si la meva parella m’ho demanès, li engegaria un discurs feminista ! 🙂 Estic amb la menxu que el primer i més important és agradar-se per dins, i acceptar el propi cos tal com és, però això no vol dir que l’exterior no compti. Jo accepto que no sóc una top-model i em sento còmoda amb el meu cos, però això no vol dir que no hagi de fer res per a millorar i potenciar el que tinc. O sigui, que també estic d’acord amb la Finestreta i la Ingrid ! Què pilota que sóc, he aconseguit quedar bé amb tothom. 😉

 18. ROVIBA ha dit:

  “laianna” no has dit res de mi 😥 (jejeje)

 19. somiador ha dit:

  Però per molt “farciment” que portis, no creus que es pot concebre, a primera vista, com algun complexe que puguis tenir? Com un voler estar més guapa del que realment et pots sentir? Deixo les preguntes a l’aire…

 20. laianna ha dit:

  Somiador. Buf, parlar de complexe… és una qüestió de graus: pot no agradar-te el teu cos 100% però si això no t’amarga i no t’impedeix fer les coses que vols fer (jo que sé, fer top-less o posar-te un biquini a la platja), aleshores no és un complexe.

  Roviba, com he pogut passar-te per alt? amb la gràcia que m’ha fet imaginar la noia tenyida, farcida i amb xanques? 😉

 21. somiador ha dit:

  Sí, possiblement portis raó laianna. Però la culpa de tenir poca autoestima no sé de qui és. I cal acceptar-se com un/a s’és. I si es tenen pits petits? Doncs es tenen pits petits. Els pits grans tenen una sèrie d’avantatges respecte dels petits, però els petits també en tenen respecte dels grans. I cal veure la part amable de cada pit. Osti, parlo de pits com si fossin monedes de 5 cèntims, jejeje…

 22. ROVIBA ha dit:

  Bones observacions somiador !!
  Saveu quin és l’únic objectiu, per naturalesa, dels humans ? la reproducció !!! I jo crec que poc o molt, tant els homes com les dones, ens comparem i competim entre nosaltres per ser els més atractius al gust de la majoria del sexe oposat.
  Paaaaaaam !! ja l’he dita jejeje

 23. somiador ha dit:

  I crec que portes raó Roviba. I de fet els pits no deixen de ser en essència mecanismes que garanteixen la reproducció. Ara bé, quan te’ls fas grans, artificalment o amb subjectadors d’aquests, estas abordant una nova “utilitat” dels pits, que és l’atracció del sexe contrari. Totalment d’acord amb tu.

 24. ROVIBA ha dit:

  Res com tenir un punt de vista simple jejeje Merci.

 25. somiador ha dit:

  Simple i pràctic, no? 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: