Xerrada al sol

Dissabte migdia. Fa solet i hi ha gent passejant pel parc. Moltes famílies amb nens petits passejant per allà. Busquem un banc que toqui el sol (a petició seva). Jo hi accedeixo, ja m’està bé que ens toqui el solet. Finalment el trobem, ens asseiem i ella sembla sentir-se bloquejada, sembla que no li surtin les paraules.

Finalment comença a dir que clar, que allò que va passar l’últim dia, que la va fer reflexionar, i que li sap tot plegat molt de greu, perquè en cap moment m’ha volgut fer mal i que se sent fatal i tal. I comença a plorar. Em diu que l’únic que em pot oferir és ser amiga meva amb dret a “roce” perquè no vol res seriós.

I per això m’has fet venir fins aquí i em vas tenir entretingut al telèfon l’altre dia?? – vaig pensar -. Doncs es veu que sí. Jo li pregunto que tot allò està molt bé, però que no sé veure cap novetat en les seves paraules. Ella em diu que ja, però que volia dir-m’ho i deixar-m’ho clar. Doncs ja m’ho has deixat clar nena – vaig pensar-.

Total, que després d’aquesta xerrada al sol, se’m torna a posar a plorar per dir-me que li rallen altres coses (que no jo) de la seva vida. Bàsicament relacions tivants amb les seves amigues. Vaig intentar tranquilitzar-la, i quan va estar més tranquila, vam anar junts en moto cap a casa seva. Ens apressava el temps perquè entrava per la tarda a treballar.

Vaig arribar a casa amb cara de desencís, pensant que tota la màgia ha acabat. Que aquesta noia tan i tan indecisa no em convé.

D’ençà fins avui, dos o tres cops m’ha saludat ella (a iniciativa seva) a través del xat. Però quan s’adoni de les coses que vol, haurà fet tard, i el somiador haurà emprès el vol cap a un altre camí.

2 Responses to Xerrada al sol

  1. menxu ha dit:

    Demà dissabte toca curset? 😉

  2. Finestreta ha dit:

    Llei de vida nano, és el que té… Cada cosa té el seu moment, i si aquest passa de llarg… passa l’interès també, i això és el que t’està passant oi?

    M’equivoco o t’has desencisat molt d’aquesta noia?

    Una abraçada!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: