Abans

Vaig començar a escriure en un primer bloc que es deia Són Somnis i que estava allotjat a Blocat. Però les habituals caigudes del servidor impedien el lliure us del bloc ja que molt sovint, quan volies utilitzar-lo estava directament desconnectat, per no parlar de comentaris que podies deixar en algun altre bloc i que es publicaven diverses vegades.

Altes qüestions com la rigidesa de les plantilles a l’hora de personalitzar-les o la poca agilitat en la mobilitat de l’editora van acabar amb la meva paciència i van definitivament conduïnt-me a un nou bloc que és aquest.

Val a dir que abans de publicar aquest bloc (que conté totes les entrades de l’antic Són Somnis excepte els comentaris que molts de vosaltres heu anat posant) vaig estar fent proves amb Blogger. Però finalment m’he decidit per WordPress per una qüestió simplement de gustos. Tan bons editors són Blogger com WordPress, però com que amb aquesta nova editora no tenia cap bloc, he optat per allotjar-hi la segona part del Són Somnis.

Tenia una certa recança d’abandonar Bloc.cat per dos motius. Primer, perquè era el servidor per excel·lència de la catosfera i perquè teniem un domini .cat, però finalment m’ha pesat més disposar de moltes altres eines i de la seguretat de poder publicar quan vulgui, que no pas que l’extensió del bloc pugui acabar en .cat, ja que això últim es pot solucionar comprant un domini .cat. I segon, perquè a Blocat he descobert altres blocaires amb els qui hem anat teixint una petita comunitat d’amistat i de suport entre nosaltres. Però ja alguns d’aquests altres blocaires també han abandonat definitivament Blocat, així que almenys podrem seguir-nos des dels nostres nous emplaçaments.

Aquí podreu trobar la captura de pantalla de l’antic bloc.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: